Din konsulent­partner

ProData Consult er en verdifull og nær partner til frilanskonsulenter, samarbeidende konsulentselskaper og kunder. Dette er sentralt for vår suksess.

Det å finne den riktige spesialisten til hver eneste forespørsel er kjernen i vår virksomhet – og det gjør vi hver eneste dag. Vi har nær kontakt med frilanserne og konsulentene vi arbeider sammen med. Det gjør det mulig for oss å levere hurtig og med høy kvalitet.

Vi lykkes bare i den grad vi fortsetter med å skape verdi våre konsulenter, sambeidspartnere og kunder. Med andre ord, når dere lykkes, lykkes vi.

AboutIUs_consultant-partner_2021_2

ProData Consult sammen med emagine

ProData Consult og emagine Group er offisielt ett selskap siden desember 2021.

Vi knytter firmaer med topp spesialister  

Vi tilbyr private firma og offentlige virksomheter nødvendig fleksibilitet og skalerbarhet. Og ved å tilby både ekspertise og kvalitet på en smidig måte, kan det være helt avgjørende for å være først i markedet.

Vårt nettverk med IT-spesialister utvides hele tiden, og vi tar pulsen på bransjens siste trender og nye teknologier. Dette gjør oss i stand til aktivt å tilpasse oss morgendagens behov for IT-ekspertise.

Siden 1994 har ProData Consult vokst raskt. I dag er vi en ledende leverandør av IT-konsulenttjenester i Nord-Europa. Med hovedkvarter i København og avdelinger i Norge, Sverige, Polen, Nederland og Tyskland har ProData Consult en betydelig tilstedeværelse og påvirkning i Europa.

I 2020 hadde ProData Consult Group en omsetning på 1510 millioner DKK.

Fokuser på det du er best til

Med et stort nettverk av kunder, er vi i stand til å tilby et bredt utvalg av givende frilansjobber over hele Europa. Vi gjør det mulig for deg å fokusere på det du gjør best ved å støtte deg med dedikerte ressurser gjennom hele din konsulentreise.

Vi hjelper deg med å perfeksjonere din CV som fremhever dine unike egenskaper, forbereder deg på klientintervjuet, støtter deg under oppdraget, eller gi deg en utvidelse eller nytt oppdrag når det nåværende ender.

Vi har attraktive betalingsbetingelser og enkle selvfaktureringsverktøy som gjør livet som frilanser enklere. Fra start til slutt gir vi deg moderne IT-løsninger som hjelper deg gjennom hele din konsulentreise.

Vi er din partner hele veien.

Vi forplikter oss 

ProData Consult tar samfunsansvar og arbeider for forsvarlig og bærekraftig bedriftspraksis med en aktiv CSR-policy.

Les mer

 

Presse

Finn relevant pressemateriell - les nyheter og våre siste pressemeldinger.

Les mer