Din konsulentpartner

ProData Consult er en verdifull og nær partner til frilanskonsulenter, samarbeidende konsulentselskaper og kunder. Dette er sentralt for vår suksess.

Det å finne den riktige spesialisten til hver eneste forespørsel er kjernen i vår virksomhet – og det gjør vi hver eneste dag. Vi har nær kontakt med frilanserne og konsulentene vi arbeider sammen med. Det gjør det mulig for oss å levere hurtig og med høy kvalitet.

Vi lykkes bare i den grad vi fortsetter med å skape verdi våre konsulenter, sambeidspartnere og kunder. Med andre ord, når dere lykkes, lykkes vi.

Vi knytter firma med topp spesialister  

Vi tilbyr private firma og offentlige virksomheter nødvendig fleksibilitet og skalerbarhet. Og ved å tilby både ekspertise og kvalitet på en smidig måte, kan det være helt avgjørende for å være først i markedet.

Vårt nettverk med IT-spesialister utvides hele tiden, og vi tar pulsen på bransjens siste trender og nye teknologier. Dette gjør oss i stand til aktivt å tilpasse oss morgendagens behov for IT-ekspertise.

Siden 1994 har ProData Consult vokst raskt. I dag er vi en ledende leverandør av IT-konsulenttjenester i Nord-Europa. Med hovedkvarter i København og avdelinger i Norge, Sverige, Polen, Nederland og Tyskland har ProData Consult en betydelig tilstedeværelse og påvirkning i Europa.

I 2019 hadde ProData-gruppen en omsetning på 137 millioner euro.

map

Businessman reading documents

Vi forplikter oss 

ProData Consult tar samfunsansvar og arbeider for forsvarlig og bærekraftig bedriftspraksis med en aktiv CSR-policy.

Les mer

 

meet-employees

Presse

Finn relevant pressemateriell - les nyheter og våre siste pressemeldinger.

Les mer