Trine Meinert Ekknud

Trine Meinert Ekknud,
prosjektleder

Koblingen til ProData Consult er en klar fordel

I januar valgte jeg å slutte i min faste jobb for å bli frilanskonsulent. Jeg trengte en måte å finne utfordringene og prosjektene som passet for meg, og ikke bare være en del av én virksomhets prosjekter.

Som fast ansatt er man ikke alltid den beste kandidaten for en spesifikk oppgave. Som konsulent kan jeg ta på meg prosjekter hvor jeg får utnyttet talentene mine på en optimal måte.

Men prosjekter vokser ikke på trær, så jeg begynte å laste opp CV-en min til ulike IT-konsulenthus. ProData Consult var de første som ringte meg. Jeg hadde ikke forventet noe så eksplosivt: de var svært imøtekommende og hadde en svært utadvendt energi.

Før jeg visste ordet av det satt jeg i møte med HR-sjefen som hjalp meg finpusse CV-en min og fremheve de riktige punktene. Jeg møtte også salgssjefen som sa han ville begynne å ”selge” meg med det samme. Noen dager senere hadde jeg et møte med min første kunde. Tingenes forløp overgikk mine villeste forventninger!

Gjorde drømmen mulig

Det var ikke ProData Consult som gjorde at jeg tok sjansen og satset på frilansyrket, men de gjør drømmen min mulig. Helt på egen hånd ville jeg ikke fått de store oppdragene, siden alle virksomhetene jeg synes er interessante og som har de store jobbene ansetter via konsulenthus.

Koblingen til ProData Consult er en klar fordel, da deres store kunder gir meg mitt daglige brød. Og jeg får mulighet til å kjøre egne, små prosjekter som jeg finner interessante på siden."

Trine Meinert Ekknud
prosjektleder