Niels-Erik Jørgensen

Niels-Erik Jørgensen,
prosjektleder

ProData Consult hjalp meg med å realisere drømmen om å bli frilanser

Som teknisk IT-prosjektleder i faste stillinger i store deler av min karriere, har jeg lenge drømte om å bli frilanskonsulent. Nye utfordringer og ønske om å endre balansen mellom arbeid og fritid motiverte meg. For å hjelpe meg med denne overgangen falt valget på ProData Consult. Der fikk jeg realisere drømmen min.

ProData Consult kjenner kundenes behov og kan enkelt matche konsulentprofiler med riktige oppdrag.

Dette bidrar til å åpne dører til interessante utfordringer hos internasjonale selskap, takket være deres rammeavtaler med et ekspanderende nettverk av kunder. Dermed kan jeg raskt og effektivt få jobber i utfordrende prosjekter som passer min erfaring, kompetanse og behov.

Gode råd, trygghet og suksess

Prodata Consult er der for meg fra start til slutt av prosjektet. De tilbyr sparring hvis og når jeg trenger det, og de gir meg en følelse av trygghet i frilanslivet, hvor man normalt er helt overlatt til seg selv. Dessuten tilbyr de faglige utviklingskurs til gode priser, årlig julebord og andre dialogmøter med Account Manager.

Dette gir muligheter for utveksling av ideer og få tilbakemeldinger, som nettopp bidrar til vellykket gjennomføring av frilansoppdrag.

Prodata Consult er min partner som forstår at hvis de skal lykkes, må jeg som konsulent gjøre jobben min bra. Og dette skinner gjennom i den servicen de gir meg som konsulent.

Niels-Erik Jørgensen
prosjektleder