Hendrik Hansen

Hendrik Hansen,
utvikler og systemdesigner

Det tok bare én uke før jeg fikk mitt første oppdrag

Jeg hørte om ProData Consult fra en kollega som hadde jobbet for virksomheten, deretter fant jeg mer informasjon på nettsiden. Jeg hadde da vært frilanser i fire år.

Etter at jeg hadde postet CV-en min på nettsiden og vært i et møte med HR-sjefen, som hjalp meg finpusse CV-en, tok det bare én uke før jeg hadde mitt første oppdrag hos MAN Diesel. En kontrakt som senere ble utvidet flere ganger.

Siden den gang har jeg fått oppdrag hos e-Boks og Saxo Bank, hvor jeg fremdeles arbeider. Fra tid til annen har jeg også vært involvert i sparring og estimering av oppgaver med fast pris.

De potensielle oppdragene jeg blir tilbudt er alltid reelle. Omtrent én tredjedel av de jeg har vært involvert i har resultert i en kontrakt. Og hvis det er noe jeg vil diskutere med ProData mens jeg er på et oppdrag, er det alltid lett å komme i kontakt med den riktige personen.

Spennende oppdrag som kan bidra til faglig utvikling

Mitt inntrykk er at ProData er en virksomhet som jobber iherdig med å ta inn gode oppdrag, og dermed tiltrekke seg gode konsulenter.

ProData har også en klar tanke om hvordan de kan gjøre det bedre enn sine konkurrenter. Jeg har opplevd dette i sammenheng med CV-en min, hvor god sparring er uvurderlig for meg som konsulent, og også for ProData, da en god CV øker sjansen for å få intervju og følgelig få kontrakten.

ProData har klart å strømlinjeforme prosesser og skape et flott konsept: Det er prosedyrer for håndtering av introduksjon, CV-gjennomlesing, et CV-system med integrert tidsregistrering (et som er ganske greit å bruke, i motsetning til det vi ser andre steder), relativt enkle og standardiserte kontrakter og en HR-avdeling som sikrer at alle forespørsler samsvarer med konsulentens evner.

Det sistnevnte er gull verdt for meg som konsulent, for jeg slipper da å sløse tid på forespørsler som fører ingensteds.

Jeg kan absolutt anbefale ProData til andre konsulenter da du får gode og spennende oppdrag som kan bidra til faglig utvikling.

Hendrik Hansen
utvikler og systemdesigner