Flemming Mertz

Flemming Mertz,
agil prosjektleder

De er der når du trenger dem

Mitt samarbeid med ProData Consult har alltid vært preget av profesjonalitet og seriøsitet. Betaling skjer alltid i tide, og de svarer raskt og effektivt på mine spørsmål om faktura, kontrakt eller oppfølging.

Som tidligere rekrutteringsansvarlig kjente jeg til ProData Consult fra den andre siden av bordet. Derfor føltes det naturlig å velge ProData Consult, da jeg bestemte meg for å ta spranget fra en fast stilling til frilanstilværelse.

ProData Consult skiller seg positivt ut.

Det er vesentlige forskjeller mellom konsulentbyråer. Seriøse aktører som ProData Consult skiller seg ut ved være der når man trenger det, og lar en ellers være i fred. Du blir ikke konstant oppringt eller får masse e-poster når de er på jakt etter flere kundeoppdrag. Nå – som frilanser – kan jeg bekrefte at det inntrykket fremdeles er det samme.

Smidig prosess

Jeg hadde lenge tenkt på å gå frilans. Og når jeg endelig bestemte meg for det, kontaktet jeg flere større konsulentbyråer for oppdrag.

Jeg ble vurdert for mange prosjekter hos ulike aktører, men det var hos Prodata Consult jeg fikk min første frilansoppgave. Hele prosessen – fra å by på oppgaven, innsending av CV og to intervjuer – tok kun en uke.

Nye oppdrag i sikte

For å lande fremtidige oppdrag for en konsulent på vei opp, har ProData Consult den nødvendige størrelsen. Account Manager kjenner konsulentens styrke og svakheter. Derfor er det mulig for dem å være på jakt etter relevante prosjekter – og proaktivt starte slike prosesser – når kontrakten går mot en ende.

Flemming Mertz
agil prosjektleder