Cathrine Nagell er forretningskonsulent

Cathrine Nagell,
forretningskonsulent

Etter 26 år i fast jobb innen samme firma ønsket Cathrine Nagell å bli konsulent. Det ble startskuddet for en ny karriere som ettertraktet forretningskonsulent, rådgiver og prosjektleder.

{   ... ProData Consult er helt unik når det gjelder å matche mine kompetanser og erfaringer med de rette prosjektene, og slik har det fungert hele veien.   }

Matchet det rette prosjekt med kompetanse

Før hun tok kundeoppdrag hadde hun allerede tenkt gjennom at viktige egenskaper ved konsulentrollen var å fungere som rådgiver – være problemløser og ikke å gi opp.

Og med det utgangspunktet begynte Cathrine i Vilje Prosjekttjenester AS som første steg over i konsulentbransjen. Slik fikk hun senere formidlet oppgaver via ProData Consult.

Hun fikk god tilbakemelding fra ProData Consult. Hennes kompetanser og erfaringer matchet det rette prosjektet både innenfor finans og hos et spennende telekomfirma.

Cathrine Nagell er forretningskonsulent

– ProData Consult er helt unik når det gjelder å matche mine kompetanser og erfaringer med de rette prosjektene, og slik har det fungert hele veien, tilføyer Cathrine Nagell.

Nå er Cathrine i gang med sitt tredje oppdrag via ProData, der både hennes juridiske bakgrunn (inkludert GDPR) samt forretningsforståelse brukes i en prosjektlederrolle.

Les den komplette artikkelen med Cathrine Nagell: Fra erfaren direktør til ettertraktet forretningskonsulent

Cathrine Nagell har juridisk embetseksamen fra UiO, en LL.M fra UK og årelang erfaring som jurist og CEO i rettighetsorganisasjonen Norwaco. En bakgrunn som kommer godt til nytte som konsulent og prosjektleder.